יאיר היידו

יאיר היידו, מייסדו של בית הספר הראשון ליין בישראל, עוסק ביין על היבטיו השונים למעלה מ-30 שנה. מהמובילים בבניית תרבות היין בישראל וטועם יין מוערך בארץ ובעולם, יאיר מונה בשנת 1999 למנהל אירופה של חברת כוסות היין הנודעת רידל (Riedel). מאוחר יותר היה לחבר קבוע בצוות הטעימות של מגזין היין החשוב ביותר בצרפת La Revue du Vin de France.

כבן לאם צרפתיה ולאב מוסיקאי, חתן פרס ישראל המלחין אנדרה היידו, יאיר שוקד כל העת על חיבור עולם היין לעולמות התרבות והקולינריה. הוא זכה בפרסים בינ״ל על תפריטי היין שאצר לאל-על, בונה אוספי יין, מנחה טעימות ייחודיות ומדריך טיולי יין ותרבות.

ליצירת קשר עם המרצה

מה אומרים על הרצאות של המרצה

    • עירית

      תודה על סידרת ההרצאות בנושא היין. היה מעניין מאוד והאינפורמציה עשירה ביותר. נהניתי מאוד.

    • רוזן

      אשמח להרצאה על יינות יקבים ישראליים׳ תודה

    • נח

      שמעתי הרצאה אחת בלבד שלך והתרשמתי מאוד מאוד. ההתעניינות שלך רב תחומית וזה בהחלט משתקף בחומר המועבר ובעיקר באופן שהוא מועבר (אהבתי מאוד את ההקבלה בין יין "משמם" לשיחה שאינה מתקדמת).

    • מרים

      תענוג צרוף! גם ההרצאה, גם המרצה... תודה! מרים.

    • הבר

      הרצאה מרתקת ברורה ומענינת

    • איתן

      הרצאה מצויינת ומלמדת מאד לכאלה כמוני שאוהבים לשתות יין אך לא מבינים

    • אורי

      מרצה נפלא ומרתק. סדרה נהדרת ומעשירה!

הצעה לזמן מוגבל: בחרו הרצאה לצפייה ללא תשלום!

מהי מיתולוגיה, מדוע דווקא המיתולוגיה היוונית?

ד״ר אפי זיו

הצצה לפני האולימפוס: המיתוסים שהולידו תרבות, ספרות ומילים שחיות בעברית היומיומית.
 

חוכמת קהלת - אכול ושתה כי מחר תזקין​

יוסי נינוה

טקסט מרתק ושנוי במחלוקת, שבוחן את משמעות החיים דרך עיניו של זקן חכם הפונה לנער הצעיר.
שופן – כיצד הפך רגש אנושי לצלילים?

שופן – כיצד הפך רגש אנושי לצלילים?

גיל שוחט

עולמו הסוער של פרדריק שופן – המלחין הרומנטי שהפך אהבות, מחלות ומהפכות למנגינות פסנתר מרגשות ונצחיות.

עולמה המרתק של הבינה המלאכותית

גור תירוש

היכרות ידידותית עם הבינה המלאכותית: מאבני הדרך והפריצות ועד שאלות העתיד — ואיך היא משפרת את חיינו כבר היום.
Skip to content