שלומית עם רקע של 20 שנה בטיפול ברפואה משלימה, רפואה סינית, התמחתה בטיפול בפרחי באך, ביו-אורגונומי ותורת האיזון. לאורך השנים הבינה כמה התזונה שלנו משפיעה על הבריאות וכמה חשוב לפתח הרגלי תזונה נכונים, הנחתה סדנאות בישול ולימדה אנשים את הבסיס המאפשר לעבור לתזונה מאוזנת שטובה עבורם.
את מסעדת תבל הקימה בשנת 2017 ומביאה לנו את המטבח הביתי הבריא, עם תפריט עשיר מבוסס על טהרת הצומח, כל אבות המזון, ביחס לעונות השנה והתשוקה לאוכל טוב ומפנק.
לאורך השנים הבינה שלומית, כמה התזונה שלנו משפיעה על הבריאות…
מספר ההרצאות בסדרה: 9