בוגרת תואר שלישי בתולדות האמנות מהאוניברסיטה העברית, בירושלים. מבקרת וחוקרת אמנות.
אוצרת ראשית במרכז לאמנות עכשווית ברמלה CACR אותו ייסדה ב 2019. במוזיאון בית ביאליק בתל אביב היא אוצרת אמנות עכשווית מאז 2013. כמו כן אצרה במוזאונים מובילים בהם מוזיאון פתח תקווה והמשכן לאמנות בעין חרוד, בחללים ציבוריים בהם בית האמנים בירושלים וכן בגלריות פרטיות.
הצפייה בהרצאות הבונוס זמינה מיד עם הרישום לסדרה למשך 3 חודשים.
“שלום – הראשונה בברכות אנוש והנעלה מכולן” (פתגם סיני עתיק). האמנות היא בבואה של החיים: שלום ומלחמה תופסים מקום נכבד ביצירות אמנות. נכיר את האלים, נשמע על מלחמות וקרבות, ניצחונות וכניעה. נכיר את האלגוריות הרבות ואת הסמלים. נצפה ביצירות מופת של רובנס, דייגו ולאסקז, ז’אק לואי דויד, פיקאסו ורבים אחרים.
סופר ומרצה בכיר לתולדות האמנות, האמנות הנוצרית והמיתולוגיה
ההרצאה תציג את העדרן של נשים אמניות מהאקדמיות וממרכזי אמנות חשובים באירופה מהמאה ה-16 ועד המאה ה- 18 ואת ההתעוררות של איגודי נשים בתחילת המאה העשרים ואחת לחשיפה של יוצרות שפעלו והצליחו בכל קנה מידה לפרוץ את תקרת הזכוכית של זמנן וביצירות משמעותיות, אך נשכחו ו.או הושכחו מדברי הימים הכתובים.
בהרצאה זו נתוודע לציירת הראשונה של הרנסאנס בפירנצה של המאה ה-16 , האמנית-הנזירה, פלאוטילה נלי, שלימדה את עצמה לצייר לפועלה כראש סדנת ציור במנזר וליצירותיה המורכבות והמפתיעות.
MA במחקר התרבות ובתולדות האמנות.
מעמד הנשים בעולם אז והיום, ומקורות הסדר החברתי – הפטריארכיה – המנציח אותו. נבין איך סדר זה נוצר, מה הטיעונים המשמרים אותו ומה המחירים שלו.
רבה חילונית-הומניסטית, מאמנת בכירה ופמיניסטית גאה