החיים דומים לעיתים לזירת קרב – הם מפתיעים, דורשים מאיתנו להתמודד עם לחץ ואתגרים ולהגיב להצלחות ולכישלונות.
כדי להצליח באמת, נחוץ מיינדסט מנצח.
גישת Winner Mindset שפותחה ע”י האלוף האולימפי אורי ששון, נועדה לעזור גם למי שלא מיומן בקרב מקצועי בזירת הג׳ודו, להגיע לביצועי שיא – לא רק בספורט, אלא בכל תחום בחיים.
במהלך סדרת המפגשים אורי ששון, מדליסט אולימפי, משתף בכלים ובטכניקות שהובילו אותו להישגים הגדולים שלו. דרך סיפורים אישיים, תרגולים מעשיים ותובנות עמוקות הוא פורס את הכלים הנדרשים להתגבר על מכשולים, לחזק ביטחון עצמי ולשפר ביצועים בכל תחום שרק נבחר למקד בו את תשומת הלב.
ג׳ודוקא ישראלי, פעמיים ברציפות סגן אלוף אירופה, זוכה מדליות ארד מאולימפיאדת ריו 2016 ומאולימפיאדת טוקיו 2020.
זוכה אליפות ישראל בג׳ודו שמונה פעמים.
בשנת 2022 פרש מהג׳ודו התחרותי ומאז מעביר סדנאות מנהיגות.
הצפייה בהרצאות הבונוס זמינה מיד עם הרישום לסדרה למשך 3 חודשים.
ערן שדו, הנער מעפולה עילית הגיע לטופ של ספורט העילית, כמאמנו האישי של כוכב הכדורגל ערן זהבי, כמאמן הכושר של נבחרת ישראל וסין.
בשיחה ישירה, רלוונטית מאד גם למי שלא בקיא או אוהד כדורגל 🙂 מספר על הדבקות במטרה, ההקרבה האישית שנדרש לקיים בשם המצויינות, משתף בערכים שמובילים אותו בדרך להשגת מטרותיו, על הרווחים והמחירים שמשלם מי שמגיע ונוגע ב”שפיץ של VIP” כדבריו, המקום הקטן השמור למי שעשה זאת בגדול.
שיחה מרתקת בגובה העיניים, עם אדם מקצוען וצנוע שדורש מאחרים לא פחות ממה שדורש מעצמו.
מאמן כושר מקצועי בכדורגל. מאמנו האישי של ערן זהבי
מה הופך אדם למומחה בתחומו?
נדבר על חקר המומחיות, על מולד ונרכש, על גאונים צעירים ועל תפקידה של האינטואיציה. ומדוע מעניין לחקור בהקשר זה שחקני שחמט ודווקא אותם? אילו יכולות (אם בכלל) מפתחת למידת שחמט? האם כדאי ללמוד שחמט בבתי הספר? ובבתי אבות?
פסיכולוג קוגניטיבי, בוגר אוניברסיטת תל אביב. אמן בינלאומי בשחמט.
כילדה גדלה ליאת במשפחה קשת יום, בסיכון גבוה אך חלומה מעורר ההשראה גרם לה לרכוש ידע רב בתחומי הבריאות והמדע. ליאת בעל תואר שלישי ופוסט דוקטורט כפול, עסקה בחקר הסרטן בפקולטה לרפואה באוניברסיטת תל-אביב ובחקר מדעי המוח במכון ויצמן. בהרצאה, ד”ר אדרי, תספר איך הצליחה להגשים את חלומותיה ושאיפותיה ולהפוך למדענית בעלת הישגים כנגד כל הסיכויים. מפנה בעלילה גרם לליאת לעזוב את האקדמיה ולעזור לאנשים להתמודד עם מחלתם בעזרת ליווי מדעי. ההרצאה מנגישה שפה מדעית ומפתחת מודעות להתנהלות בריאה.