כיצד ניתן להניע תהליכי שיפור באורח החיים ובחיוניות שלנו

מפגש זום מיוחד לקראת שייט חדש וייחודי שכולו בריאות ואיכות חיים - בשייט חדש על נהר הריין - ההרשמה חינם

עם המרצה ד"ר מירב קלו + שירלי יוסף והרצאות מהכורסא.

אם גם לכם חשובים הבריאות ואיכות חיים  החדשות הטובות הן שיש לנו היכולת להשפיע לטובה על שניהם! 

בשנים האחרונות נפוצו בעולם איכות החיים שני המושגים  – Wellness ו –  Longevity שעוסקים בדיוק בכך!

אתם מוזמנים למפגש זום מיוחד וחינמי עם ד”ר מירב קלו ושירלי יוסף, מומחיות בתחום הבריאות ואיכות החיים, לקראת שייט נהרות חדש וייחודי המשלב כלים מעשיים לחיים ארוכים ובריאים עם טיול מרתק ונופים עוצרי נשימה.

האם ידעתם שההתנהגות שלנו היא רק השלב האחרון בתהליך ביולוגי מורכב? מה מאפשר לאנשים מסוימים לבצע שינוי בריאותי יציב בעוד אחרים מתקשים בכך?

ד”ר מירב קלו תסביר מהם המנגנונים הפיזיולוגיים של המוח משפיעה על היכולת שלנו לבחור אחרת, על הפיזיולוגיה של השינוי ולמה אורח חיים בריא מתחיל בראש.                                                                                                      ואיך תזונה, נשימה, תנועה, קהילה ושמחת חיים משפיעים על הגיל הביולוגי שלנו? שירלי יוסף תספר על חמישה הרגלים יומיומיים פשוטים לשיפור האנרגיה, חדות מחשבתית, שינה טובה, איזון רגשי והאטת תהליכי הזדקנות.                   

זהו מפגש זום ללא תשלום, בהרשמה מראש.

הקלטה תישלח לנרשמים.

במפגש ניתן יהיה לשאול שאלות ככל שיותיר הזמן וגם נספר לכם על הרצאות נוספות שניתן לצפות בהן כחלק ממאגר התכנים שלנו.

להרשמה, קבלת הקישור, התזכורות והקלטת המפגש:

המפגש יתקיים בזום ביום שני 01.06.26 בשעה 17:00

אודות המרצה: ד"ר מירב קלו

פיזיולוגית העוסקת בפיזיולוגיה של לונג׳ביטי, רפואה פונקציונלית ובריאות בהתאמה אישית, בקשר שבין הפיזיולוגיה של המוח, התודעה ותת המודע לבין הביולוגיה של התנהגות אנושית. מפתחת גישת ״בתנועה — המוח הגמיש לשינוי בהרגלי חשיבה״, מעבירה הרצאות לארגונים וסדנאות מעשיות ומנגישה למשתתפים כלים פרקטיים לשינוי התנהגותי ומחשבתי בכל תחומי החיים המשפיעים על Longevity. כי הכל מתחיל בראש 🙂

מירב

אודות המרצה: שירלי יוסף

בריאות טבעית על פי עקרונות רפואת הרמב”ם ואורח חיים בריא. שירלי מנגישה את החכמה העתיקה של הרמב”ם לצד ידע מדעי מודרני על מניעת מחלות, חוסן נפשי ואריכות ימים.

היא משלבת ידע בנושאי תזונה מונעת מחלות, צמחי מרפא ומערכת החיסון, איזון גוף ונפש והקשר בינהם, שיפור האנרגיה, ריפוי טבעי, הפחתת סטרס ולונג’יביטי – הרגלי חיים שמקדמים בריאות וצלילות לאורך שנים. גישתה מבוססת על עיקרון מרכזי אחד שמופיע כבר בכתבי הרמב”ם הגוף יודע לרפא את עצמו כאשר יוצרים עבורו את התנאים הנכונים ומעבירה ידע וכלים מעשיים שניתן ליישם מיד בחיי היומיום, גם בתוך שגרת החיים העמוסה של העולם המודרני.

שירלי יוסף

המפגש בהנחיית אמיר זיו, מייסד ומנכ"ל הרצאות מהכורסא.

מחכים לפגוש אתכם!

אודות הרצאות מהכורסא

מיזם “הרצאות מהכורסא” התחיל ב 2018 מתוך מטרה להנגיש לכל אחד מגוון הרצאות העשרה לצפייה ישירה בכל שעה ובכל מקום.

עם מאגר גדל והולך של מאות הרצאות שונות ועשרות מרצים בכירים במגוון תחומים כגון: היסטוריה, מוזיקה, תרבות, אמנות, מסעות בעולם, תולדות ארץ ישראל, מדע וטבע ועוד. הרצאות ההעשרה זמינות לצפייה ישירה באיכות גבוהה ומשולבות עם מצגות – ממש כמו לשבת באולם הרצאות.

ליצירת קשר לחצו כאן או התקשרו: 077-9924227

צפייה מהנה!

Skip to content