הרצאה חדשה: סוריה שאחרי עידן אסד

הרשמה בחינם

הזמנה להרצאה חדשה אשר תשודר מהאולפן בזום.
המרצה יובל קינג, כתב לשעבר לענייני ערבים של ערוץ 1 ו"כאן "11

 53 שנות שלטון רודני של משפחה אחת באו לקיצן בתוך 11 ימים. 

בין שלל התהפוכות שארעו בשנים האחרונות במזה”ת, אין ספק שההפיכה בסוריה היא מהבולטות והדרמטיות שבהן, והשלכותיה כבר מורגשות באזור. 

איך תיראה סוריה החדשה? 

האם ארגוני המורדים, שהובילו את ההפיכה החמושה, ישנו את דרכם וינהלו מדינה מתוקנת?

 והאם כל זה טוב או רע לישראל? כל זאת ועוד נדבר במפגש. 

זהו מפגש זום ללא תשלום, בהרשמה מראש.
הקלטה תישלח לנרשמים.

במפגש ניתן יהיה לשאול שאלות ככל שיותיר הזמן וגם נספר לכם על הרצאות נוספות שניתן לצפות בהן כחלק ממאגר התכנים שלנו.

המפגש יתקיים בזום ביום שלישי, 25.2.2025 בשעה 17:00

להרשמה, קבלת הקישור, התזכורות והקלטת המפגש:

אודות המרצה: יובל קינג

יובל קינג היה במשך שנים רבות הכתב לענייני ערבים בערוץ 1 ובערוץ כאן 11, ולאחר מכן היה ממובילי גוף ההסברה ״אלמונסק״ של מתאם פעולות הממשלה בשטחים (מתפ״ש) למול האוכלוסייה הפלסטינית.

יובל ממשיך בימים אלה לעסוק בתחום המזה״ת ודת האסלאם ומעביר הרצאות בנושאים שונים, בין השאר במסגרת קבוצת הפייסבוק של בוגרי יחידת 8200. כמו-כן עורך ומגיש וידיאובלוג ופודקאסט בשם ״מכירים את השכנים״.

יובל קינג

המפגש בהנחיית אמיר זיו, מייסד ומנכ"ל הרצאות מהכורסא.

מחכים לפגוש אתכם!

אודות הרצאות מהכורסא

מיזם “הרצאות מהכורסא” התחיל ב 2018 מתוך מטרה להנגיש לכל אחד מגוון הרצאות העשרה לצפייה ישירה בכל שעה ובכל מקום.

עם מאגר גדל והולך של מאות הרצאות שונות ועשרות מרצים בכירים במגוון תחומים כגון: היסטוריה, מוזיקה, תרבות, אמנות, מסעות בעולם, תולדות ארץ ישראל, מדע וטבע, ריגול ועוד. הרצאות ההעשרה זמינות לצפייה ישירה באיכות גבוהה ומשולבות עם מצגות – ממש כמו לשבת באולם הרצאות.

ליצירת קשר לחצו כאן או התקשרו: 077-9924227

צפייה מהנה!

Skip to content