פרובנס כמו שלא הכרתם

מדריכת הטיולים קלייר בלס מזמינה אתכם למפגש זום מיוחד על הטיול לחבל פרובנס.

הצטרפו אלינו למפגש זום מיוחד עם מדריכת הטיולים קלייר בלס וגלו למה הטיול “החיים הטובים של פרובנס” הוא חוויה שלא תרצו לפספס.

במהלך המפגש נצא למסע וירטואלי אל חבל פרובנס, נטעם מהנופים, מהערים העתיקות, מהכרמים ומהשייט המפנק בנהר הרון – ונקבל הצצה לחופשה של תרבות, נחת וקסם צרפתי אמיתי.

המפגש הינו ללא תשלום. 

לקבלת הקישור לזום והקלטה של המפגש הירשמו בטופס >>

המפגש יתקיים ביום ראשון ה - 24.8 בשעה 17:30

להרשמה, קבלת הקישור, התזכורות והקלטת המפגש:

קלייר בלס

מדריכת טיולים מזה 30 שנה, עם התמחות להדרכה בצרפת.  ילידת אנגליה, חייתה במקומות מגוונים באירופה. דוברת 5 שפות. בעלת תואר ראשון בהיסטוריה ותואר שני בתרגום.

המפגש בהנחיית גל זיו, מייסדת שותפה ב - "הרצאות מהכורסא".

מחכים לפגוש אתכם!

אודות הרצאות מהכורסא

מיזם “הרצאות מהכורסא” התחיל ב 2018 מתוך מטרה להנגיש לכל אחד מגוון הרצאות העשרה לצפייה ישירה בכל שעה ובכל מקום.

עם מאגר גדל והולך של מאות הרצאות שונות ועשרות מרצים בכירים במגוון תחומים כגון: היסטוריה, מוזיקה, תרבות, אמנות, מסעות בעולם, תולדות ארץ ישראל, מדע וטבע ועוד. הרצאות ההעשרה זמינות לצפייה ישירה באיכות גבוהה ומשולבות עם מצגות – ממש כמו לשבת באולם הרצאות.

ליצירת קשר לחצו כאן או התקשרו: 077-9924227

צפייה מהנה!

Skip to content