האתר משתמש בעוגיות לשיפור החוויה והתאמת תכנים. המשך גלישה מהווה הסכמה.

מקובל להניח שהשואה הייתה אירוע יחיד במינו. האמנם? משמעות ככלל היא עניין סובייקטיבי. גם משמעות השואה תלויה בהשקפתו של כל אחד מאיתנו. האם אפשר ללמוד ממנה לקחים חדשים לגבי ההתנהגות האנושית? בהרצאה בנושא זה נבחן דרכים להבטחת קיומו של העם היהודי בעתיד. כמו-כן נשאל על הלקחים שניתן להסיק מהתנהגותם של כל המעורבים בפרשה ההיסטורית: הקורבנות בני עמנו, הרוצחים ועוזריהם, השותקים והמצילים.

מרצה במכללה לחינוך, לשעבר מנהל ארבעה בתי ספר על-יסודיים
מרצה במכללה לחינוך, לשעבר מנהל ארבעה בתי ספר על-יסודיים – תיכון דנמרק בירושלים, הגימנסיה העברית “הרצליה” בתל אביב, התיכון האזורי בבאר טוביה וקריית החינוך ע”ש דוד בן-גוריון בעמק חפר (רופין), נבחר על ידי עיתון “הארץ” כאחד מ-50 אנשי החינוך המשפיעים בישראל ומקים המועצה למנהיגות חינוכית לגיבוש המלצות לגבי מדיניות החינוך בישראל.
הרצאה חשובה מאד, שכולם צריכים להקשיב לה, בעיקר אחרי ה 7.10.
הרצאה חשובה מאד. מרצה מחונן. רציתי רק להוסיף שמי מאתנו שלא עבר את השואה אין לו שום זכות לבקר את אלה שהיו שם ואת מעשיהם. כמו שאמר המרצה איננו יודעים מה אנחנו היינו עושים באותו מצב.
הרצאה מדהימה.
גישה לאלפי הרצאות ממיטב המרצים בישראל - צפו בכל מקום, בכל זמן.